Снимки ФК Гранд Про, видео ФК Транд Про, You tube ФК Гранд

...
Снимки ФК Гранд Про, видео ФК Транд Про, You tube ФК Гранд
Коментари Харесай

ФК „Гранд Про“ набира деца за тренировки по футбол в топ локациите на Варна

Снимки ФК " Гранд Про ", видео ФК " Транд Про ", You tube 

ФК „ Гранд Про “ набира деца, родени от 2007 до 2017 години за тренировки по футбол в топ локациите на Варна. Заниманията ще се организират на терените на Технически университет и в „ Младост “ до ледената пързалка, както и на новия стадион в кв. „ Владиславово “.



Клубът обезпечава безвъзмездна екипировка и присъединяване в доста шампионати, а всички гарнитури взимат присъединяване в шампионатите на БФС. Всички деца от школата вземат участие и гратис във всички шампионати, проведени от клуба. За всяка подготовка за децата е обезпечена вода.

В доста близко бъдеще притежателят на „ Гранд Про “ Валентин Веселинов възнамерява да сътвори мъжки тим, което ще обезпечи късмет за изява в вероятност за гениите.



Само по този метод ще имаме опция да дадем път на всички да порастват и да играят мъжки футбол. Правим всичко допустимо и за построяването на лична база. През лятото планираме камп на Валенсия, с които подписахме договр за съдтрудничество, както и с най-голямата индийска школа H16Sport, съобщи Валентин Веселинов.



В момента в „ Гранд Про “ работят шестима треньори. Клубът е пълновръстен член на БФС и Министерството на младежта и спорта.

Тел. за контакти: 0895 036246

*Рекламна обява

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР